Inschrijven?

U kan zich inschrijven op de online wachtlijst door hier te klikken.

U laat er alle gegevens van U en/of
uw kind achter, eind December contacteren we U via mail.

Wilt u graag lid worden van onze club?


Dat kan, u schrijft u online in op onze wachtlijst, eind December krijgt u dan een mailtje. In dit mailtje staan de beschikbare uren, groepjes, en betalingsgegevens. Mogen we vragen, wanneer u de wachtlijst invult, om bij de opmerkingen te schrijven welke dagen u graag wilt komen zwemmen. Zo hebben we hier op voorhand al een idee van. Dit herhaalt u dan bij de mededeling op de overschrijving.

Bij het inschrijven geeft u ook een indicatie mee van welke groep, u denkt dat uw kind zal zwemmen. Met andere woorden heeft uw kind al watergewenningslessen gekregen, heeft het zijn brevet van 25m schoolslag al, kan het al de beginselen van crawl, rugslag,... De doelstellingen van de verschillende groepjes kan u terugvinden bij de documenten. Uiteraard is uw keuze niet bindend, bij de eerste zwemles zullen de trainers zelf beslissen waar uw kind zal zwemmen. Het is ook mogelijk dat wij uw kind indelen bij bijvoorbeeld de Pinguïns, maar na een 2 tal lessen merken, dat uw kind de beginselen nog niet onder de knie heeft, dan sturen we hen terug naar een vorig groepje, omgekeerd is uiteraard ook mogelijk. Na een 3tal lessen zijn de groepjes definitief ingedeeld en zwemmen we zo verder tot het overgangszwemmen op het einde van het jaar. Kindjes die nog geen zwemervaring hebben, of al enkele lessen watergewenning, starten automatisch in het eerste groepje (de kikkertjes).

Inderdaad, uw kind blijft het hele jaar in dezelfde groep zwemmen. (enkele uitzonderingen op de regel zijn natuurlijk mogelijk.) Maar het is voor zowel de trainer als voor het kind aangenamer om de groepjes te behouden. Wanneer de meeste doelstellingen zijn nagestreefd, zullen we ook kijken om bepaalde doelstellingen van de volgende groep aan te leren.

En tot slot willen we er graag ook op aandringen, dat het belangrijk is dat een kind toch minstens 1x per week komt zwemmen, om de nodige ervaring op te bouwen.

NB: In September zullen de groepjes, daar waar het kan, aangevuld worden met nieuwe leden. Ingeschreven kandidaat-leden, krijgen hier eind Mei een mailing over.

White Star Deinze

zwemt in:
Sportcomplex Paleastra
Kastanjelaan 35
9800 Deinze

FAQ

Evenementen

13 - 18 mei 2019
Brevetzwemmen & permanentiedagen
31 mei - 1 juni 2019
Geen zwemmen, Hemelvaartweekend
3 - 8 juni 2019
Permanentiedagen en Proefzwemmen nieuwe zwemmers
10 juni 2019
Geen zwemmen, Pinkstermaandag
11 - 12 juni 2019
Spelmoment, laatste zwemweek
14 juni 2019
WSD SUMMER SWIM OUT
15 juni 2019
Laatste zwemles voor zomerstop

Trainingsuren

Maandag: 17u - 18u & 18u - 19u
Dinsdag: 20u - 21u30
Vrijdag: 20u - 21u & 21u - 22u
Zaterdag: 08u45 - 09u45

Contacteer ons